Om oss


Åsen Blåsen er et janitsjarorkester for amatører i alle aldre. Har du lyst til å børste støv av instrumentet, så har vi en plass til deg!

Øvelser

Vi øver på Persbråten VGS hver onsdag klokken 18.30-21.30 og vi ønsker oss alltid nye medlemmer. Det er alltid best når alle møter på alle øvelser, men Åsen Blåsen er opptatt av å legge til rette for at alle skal kunne delta på egne premisser og etter egne rammer.

Dirigent

Dirigenten vår heter Malin Thunberg, og hun har dirigert korpset siden 2007.

Hun er fra Åmål, Sverige og studerte til instrumental- og ensemblepedagog for Professor Bengt Eklund vid musikkhøyskolen i Göteborg. Malin har dirigert korps sen hun var 16 år og flyttet til Oslo etter sine studier i 2004. Her har hun jobbet i mange forskjellige skolekorps, og amatørkorps både som instruktør og dirigent. Hun spiller trumpet og diverse andre instrumenter og har vært meget aktiv i Göteborg Brassband, som hun også vært på mange turneer med. Malin er en energisk dirigent som liker å ha effektive og inspirerende øvelser for musikantene. 

Korpset musikalske utvikling er trygt ivaretatt med Malins stødige hånd på dirigentpinnen.


Konserter og oppdrag

Vi spiller minst fire konserter innendørs i løpet av året. Vi spiller også flere konserter utendørs både i lokalområdet og i sentrum.

Vi tar oppdrag av alle størrelser, ute som inne, hverdag som helg. Bare ta kontakt, så finner vi en løsning!Seminar og tur

Vi har minst et bortreise-seminar i året og hvert annet år reiser vi på tur ut i Europa.
Åsen Blåsen i pressen

Akersposten 18. april 2018 - Slo seg sammen og lever lykkelig etter 25 år
Akersposten 8. mai 2016 - Vi spiller i korps uten å gå gnagsår